Přátelé uzenáři, nově jsme naskladnili střeva a střívka pro výrobu klobás nebo párků. Jistě Vás potěší i výhodná cena. Jsme zde pro Vás. Břeťa a Michal

Břeťovy uzené kuřecí čtvrtky

Pokud vás mají navštívit přátelé nebo rodina, uzené kuřecí čtvrtky podle Břeti jsou skvělým výběrem a nikdy nezklamou.

 

Co budeme potřebovat?

  • Kuřecí maso
  • Sůl

Příprava

  1. Kuřecí maso očistíme a opláchneme. 
  2. Připravíme si lák z 60 gramů soli na litr převařené vody a čtvrtky do něj vložíme a necháme v lednici. 
  3. Po 24 hodinách maso povaříme na 15 minut v čisté vodě.

Uzení

  1. Zavěsíme čtvrtky do vyhřáté udírny, necháme oschnout a pak zapálíme generátor kouře.
  2. Udíme 7 hodin na 70 stupňů.

Dobrou chuť vám přeje celý

Tým Udíme doma