Přátelé uzenáři, nově jsme naskladnili střeva a střívka pro výrobu klobás nebo párků. Jistě Vás potěší i výhodná cena. Jsme zde pro Vás. Břeťa a Michal
Neohodnoceno

Střevo skopové 22/24 ( 90 m)

Skopové střevo nasolené o průměru 22/24 mm na párky nebo vinné klobásy. Není nic lepšího než vlastnoručně vyrobený domácí párek.

Skladem
Kód: 947
500 Kč
Kategorie: Výroba uzenin

Postup přípravy střev před plněním:

  • Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.
  • Poté je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme cca  30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící nástavec.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: