Přátelé uzenáři, nově jsme naskladnili střeva a střívka pro výrobu klobás nebo párků. Jistě Vás potěší i výhodná cena. Jsme zde pro Vás. Břeťa a Michal
Neohodnoceno

Střevo vepřové 26 ( 10 m)

Vepřové střevo nasolené o průměru 30 mm na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť.

Skladem
Kód: 553
122 Kč
Kategorie: Střeva, střívka

Postup přípravy střev před plněním:

  • Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.
  • Poté je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme cca  30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící nástavec.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: